Anton Heyboer

AntonANTONZEN-ARTIST Maria LottiLOTTISPHINX MarikeMARIKEART Joke

Jan. 28, 2006            Nieuwe start

Griep vandaag. Het is de derde dag, nog niet in staat om iets te doen, maar al wel zin..

Vroeger deed je iets gezelligs als je griep had. Iets knutselen, lezen. Of helemaal niets. Maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig zet je een blog op.

Vandaar dus.. griep en een blog. Het idee is niet vandaag ontstaan, ik liep er al een tijd mee rond. Het was alleen een ideale dag om te beginnen, een hele dag de tijd.. luxe!

Voorlopig zonder mogelijkheid voor lezers om te reageren, maar wie weet hoe het in de toekomst gaat.

Sinds een maand of twee zijn we weer met van alles begonnen. De winkel hadden we het afgelopen jaar verwaarloosd, dus daar moest nodig iets gebeuren. Er moest vooral nieuw werk naar de winkel.

   

Dus we hebben gekeken of er iets geschikts was. Jee, wat is het allemaal mooi! Ik heb foto's gemaakt, en nu staat op de voorpagina een link 'te koop in onze winkel'.

Mijn plan is, om het in de toekomst zo te maken, dat het werk ook op de website gezien kan worden, en meteen via e-mail gekocht. Maar dan moet ik eerst van alles regelen. Uitzoeken hoe dat het makkelijkst betaald kan worden, een goede verpakking, en ook welk werk daar geschikt voor is. Anton werkte altijd zonder zich iets van vingers of vlekken op het werk aan te trekken. Het hoort er bij, bij zijn manier van werken, maar het moet wel op de foto zichtbaar zijn. Het is niet leuk als je een tekening krijgt, en er staan een paar onverwachte zwarte vingers op.

Ook veel 'moeilijk' werk er tussen, met erg veel vlekken, of zo ruw dat de meeste mensen er niet veel in zien, of scheuren en zo. Daar moeten we dus iets op vinden, een speciale prijs. Dat komt nog wel.  

 Foto's gaan vaak traag open. Vaak helpt het om op 'refresh' (vernieuwen) te drukken. Of met rechtsklik "toon foto" te kiezen.
Een tip: druk op F11 (op uw toetsenbord) om websites ruim te zien. Ongedaan maken door weer op F11 te drukken.

Anton HeyboerŪ 1924-2005    SITEMAPPLATTEGROND