Anton Heyboer HOME

  Art-web  

Tekeningen op Fins karton
Fins karton is heel dun karton, soepel en glad. De achterkant is lichtbruin, de voorkant wit. Het is sterk, duurzaam en goed waterbestendig.

Klik op afbeelding voor vergroting


VERGROTEN

4 - € 350

 VERGROTEN

21 - € 350

 


VERGROTEN

1 - € 350

Interesse? Of graag meer informatie?
mail Joke
voor een snelle reactie

terug naar overzicht

Inlichtingen over bestellen: Mail Joke

Onder elke tekening staat een link om mij te mailen,
deze mail geeft in zijn onderwerp aan, om welk werk het gaat. Ik mail u terug om alles te bespreken en voor de betalings-gegevens. En natuurlijk voor uw adres, waar ik het heen moet sturen.

Het werk wordt degelijk verpakt. Voor verzekerd, aangetekend of met Track-Trace zenden, inclusief verpakking en echtheids-certificaat, rekenen wij €12 tot €25, afhankelijk van formaat en gewicht. Zodra uw betaling ontvangen is, brengen wij het naar de post. Ik stuur een "voldaan"-rekening mee. Betalen via Paypal kan ook, maar dan rekenen wij 4% extra voor de kosten die Paypal berekent.

Voor informatie of voor meer tekeningen, waardoor het gewicht boven 2 kg. komt, voor doeken of voor zendingen buiten Nederland of EU, kunt u het beste mij eerst even mailen over de kosten van verzenden. Naar Belgie geldt een maximum maat van 100x50x50, dus groter werk moet via DHL: ± €80.

mail Joke

Aanmelden Nieuwsbrief

© VOF Heyboer-Malomajo
All content: Attribution + Noncommercial + NoDerivatives (by-nc-nd)