Schilderijen, opgespannen
Na het einde van de oorlog moest Anton onderduiken. Hij verstopte zich vaak in een klein bootje tussen het riet van de Vinkeveense plassen. Deze schilderijen geven de impressie hiervan weer.

Klik op afbeelding voor vergroting

 


VERGROTEN

27 - € 350

 

 VERGROTEN

7 - € 350

 

 


VERGROTEN

3 - € 350

 

 


VERGROTEN

6 - € 350

 

 


VERGROTEN

4 - € 350

 

Interesse? Of graag meer informatie?
mail Joke
voor een snelle reactie

terug naar overzicht

Voor inlichtingen neemt u contact op met JOKE - ik geef u graag alle informatie.

Indien u meer wilt weten over een speciaal kunstwerk, of dit wilt bestellen: onder elke tekening staat een link om mij te mailen. Deze mail geeft in zijn onderwerp aan, om welk werk het gaat. Ik mail u terug voor de betalings-gegevens en het adres waar het werk naar toe moet worden gezonden.

De kunstwerken worden degelijk verpakt. Voor verzekerd, aangetekend of met Track-Trace zenden, inclusief verpakking en echtheids-certificaat, rekenen wij €12 tot €25, afhankelijk van formaat en gewicht. Zodra uw betaling ontvangen is, brengen wij uw kunstwerk naar de post. Ik stuur een "voldaan"-rekening mee. Betalen via Paypal kan ook, maar dan rekenen wij 4% extra voor de kosten die Paypal berekent.

Voor informatie of voor meer tekeningen, waardoor het gewicht boven 2 kg. komt, voor doeken of voor zendingen buiten Nederland of EU, kunt u het beste mij eerst even mailen over de kosten van verzenden. Sinds 2014 geldt een maximum maat van 100x50x50, dus groter werk moet via DHL.

Aanmelden Nieuwsbrief

© VOF Heyboer-Malomajo
All content: Attribution + Noncommercial + NoDerivatives (by-nc-nd)